AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının tabutunu taşımak

Kahve falında babasının tabutunu taşımak

Kahve falında babasının tabutunu taşımak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, onu darda bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak istediği projeleri yapamayacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir