AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tabutunu görmek

Kahve falında birinin tabutunu görmek

Kahve falında birinin tabutunu görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, rütbe edineceğine delalettir.

Kahve falında birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, rahatsızlık duyulacağına yorulur.

Kahve falında birini tabuttan çıkarmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini tabuta koymak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürkün tabutunu görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun düştüğünü görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmeden tabuta girmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir