AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun düştüğünü görmek

Kahve falında tabutun düştüğünü görmek

Kahve falında tabutun düştüğünü görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, geçiminin yerinde olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, haneye dertlerin gireceğine , işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun düştüğünü gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Kahve falında tabutun düştüğünü görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün tabuttan düştüğünü görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında yakınının tabutunu görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tabutu görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulur.

Kahve falında annemin tabutunu görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında babasının tabutunu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir