AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeden tabuta girmek

Kahve falında ölmeden tabuta girmek

Kahve falında ölmeden tabuta girmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ağzının tadının bozulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölmeden tabuta girmek gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında ölüp tabuta girmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun içine girmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmeden tabuta girmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında canlı tabuta girmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında diri diri tabuta girmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabuta girmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir