AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkün tabutunu görmek

Kahve falında atatürkün tabutunu görmek

Kahve falında atatürkün tabutunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Kahve falında atatürkün tabutunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında atatürkün tabutunu görmek anne babanın üzüntü duyacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında atatürkü tabutta görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kırılacağına delalet eder.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tabutda görmek kendi şansını kendi yaratacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bir ömür olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir