AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstünden atlamak

Kahve falında tabutun üstünden atlamak

Kahve falında tabutun üstünden atlamak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, gözünün yaşını sileceğine delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek gülmeye hasret kalacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üstünden geçmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir