AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tabuttan çıkarmak

Kahve falında birini tabuttan çıkarmak

Kahve falında birini tabuttan çıkarmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, iyi kısmetleri olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında birini tabuttan çıkarmak gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında birini tabuttan çıkarmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında tabutun taşındığını görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmek tabuta konmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı tabutta görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tabutun içine yatmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında bebek tabutu taşımak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya alamet eder.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir