AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek güzel ameller işleyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, işlerinizin bozulacağına, durgunlaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla ateş etmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca ateş etmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek çok büyük destek vereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir