AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca ateş etmek

Kahve falında tabanca ateş etmek

Kahve falında tabanca ateş etmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, her zaman haklının yanında olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca ateş etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, üzüntülerin gideceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tabanca ateş etmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, evine bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla ateş etmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk tabancası görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca çalmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir