AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçaktan ateş edildiğini görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın ateş ettiğini görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında savaş uçakları görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine yorulur.

Kahve falında havada savaş uçağı görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçakların savaştığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında savaş uçağı kullanmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında savaşan uçak görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir