AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla ateş etmek

Kahve falında tabancayla ateş etmek

Kahve falında tabancayla ateş etmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla ateş etmek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla ateş etmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tabanca ateş etmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tabanca görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, onu dinleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca taşıdığını görmek yeni siparişler alacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir