AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, insanlara öncülük edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla ateş etmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında tabanca ateş etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havada ateş topu görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir