AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla birine ateş etmek

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla ateş etmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca ateş etmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi tabancasını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında tabanca kaybetmek yapılan ahlaksız davranışlara, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir