AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında kendine silahla ateş edildiğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir