AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, büyük bir sorun oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek onu alkışlayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla birine ateş etmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca ateş etmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla ateş etmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Kahve falında eve ateş edildiğini görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir