AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin surat astığını görmek

Kahve falında birinin surat astığını görmek

Kahve falında birinin surat astığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında birinin surat astığını gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin surat astığını görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bayrak astığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret eder.

Kahve falında çarşaf astığını görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kasasının ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde astığını görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet eder.

Kahve falında annenin kendini astığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır astığını görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir