AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde astığını görmek

Kahve falında tül perde astığını görmek

Kahve falında tül perde astığını görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında tül perde astığını gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Kahve falında tül perde astığını görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının perde astığını görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kendini astığını görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır astığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında astral seyahat görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında babanın kendini astığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir