AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf astığını görmek

Kahve falında çarşaf astığını görmek

Kahve falında çarşaf astığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşaf astığını gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Kahve falında çarşaf astığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kendini astığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kendini astığını görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında kendini astığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin surat astığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında astral seyahat yapmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının kendini astığını görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir