AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ipe çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek elindekileri de yitireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek neşesinin de yerine geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır astığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine işarettir.

Kahve falında babasının kendini astığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir