AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, moralinin bozulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, makamını garantileyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin size gülümsediğini gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına işarettir.

Kahve falında gülümsediğini görmek kredi çekileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir