AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, zor durumların sona ereceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek parasal durumun düzeltileceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gülümsediğini görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, onlardan medet umacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir