AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ruhen rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, amaçlarına ulaşmaya işaret eder.

Kahve falında gülümsediğini görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, işinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin gülümsediğini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir