AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek gelişiminin hız kazanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülümsediğini görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çözüm yolları bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir