AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülümsediğini görmek

Kahve falında gülümsediğini görmek

Kahve falında gülümsediğini görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gülümsediğini gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya yeni kişileri, yerleri ya da eğlenceli aktiviteleri keşifler mükemmel fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin gülümsediğini görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek kişinin malını kaybedebileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir