AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek çözümlere kavuşacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet eder.

Kahve falında gülümsediğini görmek o kişiye zararının dokunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir