AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, mutluluğunun artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gülümsediğini görmek ticaret hayatına atılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin gülümsediğini görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir