AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, renk ve eğlence geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana gülümsediğini gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin sana gülümsediğini görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülümsediğini görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hep dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hak yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının gülümsediğini görmek sorunların bu sayede aşılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek aile içinde de bereketin artacağına, büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir