AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini görmek alkış alacağına, zararlarını telafi edeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek mal kayıpları da yaşayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah gelinlik giymek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir