AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yeni işler alacağına, düşmanlarının güçleneceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında siyah gelinlik giydiğini görmek beklenen mirasın alınacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sağlıklı ve zinde olacağına işarettir.

Kahve falında siyah gelinlik giymek yolunda devam edeceğine, zorlukların geride kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir