AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek onlara değer vereceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek işinin gücünün yaver gideceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir