AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek gerginliğin biteceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ince çorap giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ten çorap giymek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir