AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, konfor içinde yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek işlerinde verimsiz hale geleceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek başka başka yerlere seyahat edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini görmek ters giden işlerin normale döneceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik giymek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek kişinin fakirleşeceğine, yaşama dört elle sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir