AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, mutluluğunun zedeleneceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, iyi kısmetleri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek tatsız durumların yaşanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek elinin dara düşmeyeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik giydiğini görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir