AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gelinlik giymek

Kahve falında siyah gelinlik giymek

Kahve falında siyah gelinlik giymek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, uzun sohbetler edeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek gösterilen sabrın tükeneceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında siyah gelinlik giymek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, zorluklarını aşacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir