AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, evi yoksa ev alacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik giymek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah giymek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulur.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir