AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik altında siyah ayakkabı görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek geçiminin zorlaşacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabısız gelinlik giymek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik ayakkabısı giymek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gelinliğin altına ayakkabı giymek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir