AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtını keselemek

Kahve falında birinin sırtını keselemek

Kahve falında birinin sırtını keselemek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sırtını keselemek gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Kahve falında sırt keselemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında sırtını keselemek sevdiği birini kırmaya, işlerin bir anda yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin sırtını keselemek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında eşini keselemek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudu keselemek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda birini keselemek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında kadın keselemek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, büyük miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir