AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt keselemek

Kahve falında sırt keselemek

Kahve falında sırt keselemek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, bununla yüceleceğine alamet eder.

Kahve falında sırt keselemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinin sırtını keselemek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırt keselemek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını keselemek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini keselemek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü keselemek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda birini keselemek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi keselemek çok daha hayırlı yollara girileceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir