AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini keselemek

Kahve falında eşini keselemek

Kahve falında eşini keselemek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok yıpranacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşini keselemek gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Kahve falında eşini keselemek yakın zamanda rahat edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasını keselemek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını keselemek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini keselemek zorlanacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın keselemek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü keselemek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kindar olacağına delalet eder.

Kahve falında sırt keselemek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir