AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını keselemek

Kahve falında sırtını keselemek

Kahve falında sırtını keselemek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ayrılanların kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, söz sahibi olacağına, eşi ile arasının açılacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtını keselemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Kahve falında sırt keselemek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını keselemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını keselemek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kadın keselemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını keselemek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında vücudu keselemek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini keselemek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir