AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın keselemek

Kahve falında kadın keselemek

Kahve falında kadın keselemek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, el üstünde tutulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın keselemek gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Kahve falında kadın keselemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini keselemek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını keselemek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda birini keselemek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu keselemek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını keselemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında sırtını keselemek maddi açıdan rahat edileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir