AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu keselemek

Kahve falında vücudu keselemek

Kahve falında vücudu keselemek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işlerin çok büyümeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu keselemek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında vücudunu keselemek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında vücudu keselemek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamamda birini keselemek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında sırt keselemek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sırtını keselemek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini keselemek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, evliyseniz eşle iyi geçime delalet etmektedir.

Kahve falında kadın keselemek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir