AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtını keselemek

Kahve falında başkasının sırtını keselemek

Kahve falında başkasının sırtını keselemek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Kahve falında sırt keselemek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin sırtını keselemek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sırtını keselemek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sırtını keselemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunu keselemek çok pişmanlık duyacağına, acı veren kazalara delalet eder.

Kahve falında hamamda birini keselemek kudret ve hidayet sahibi olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın keselemek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını keselemek insanların birbirine kenetleneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir