AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda birini keselemek

Kahve falında hamamda birini keselemek

Kahve falında hamamda birini keselemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamamda birini keselemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Kahve falında hamamda birini keselemek mutlu günlerin yakında olduğuna, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını keselemek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt keselemek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu keselemek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında kadın keselemek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında başkasını keselemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında eşini keselemek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtını keselemek bunları en doğru şekilde kullanacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir