AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtına krem sürmek

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Kahve falında sırta krem sürmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında sırtına krem sürmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta krem görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına krem sürmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuduna krem sürmek zorlukların baş göstereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline krem sürmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir