AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına krem sürmek

Kahve falında sırtına krem sürmek

Kahve falında sırtına krem sürmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtına krem sürmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sırtına krem sürmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta krem sürmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırta krem görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsüne krem sürmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe krem sürmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir