AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta krem görmek

Kahve falında sırta krem görmek

Kahve falında sırta krem görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta krem gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtına krem sürmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırta krem sürmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta krem görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş kremi sürmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi ayakkabı almak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe krem sürmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında saçına krem sürmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir