AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtına dokunmak

Kahve falında birinin sırtına dokunmak

Kahve falında birinin sırtına dokunmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Kahve falında sırtına dokunmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek güzel bir hayat geçireceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sırta dokunmak kısmetinin bollaşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobaya dokunmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balıklara dokunmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin koluna dokunmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir