AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklara dokunmak

Kahve falında balıklara dokunmak

Kahve falında balıklara dokunmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinin başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklara dokunmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında balığa dokunmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklara dokunmak yaşam enerjisine kavuşacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığına dokunmak kazançlarının gittikçe azalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Kahve falında böceğe dokunmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Kahve falında yanağa dokunmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında enseye dokunmak para ve makam sahibi olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında türbeye dokunmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir