AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, makam ve rızık sağlayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Kahve falında sırtına dokunmak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırta dokunmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa dokunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işarettir.

Kahve falında örümcege dokunmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın organına dokunmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir